Podrum

Ukupni skladišni kapacitet našeg podruma iznosi više od 1,6 milijuna litara vina. Opremljeni smo suvremenom tehnologijom koja nam omogućuje proizvodnju vina najviše kvalitete te stalno praćenje i primjenu novih trendova u svijetu vinarstva. U našem podrumu čuva se jedna od najimpresivnijih selekcija arhivskih vina, s najstarijom bocom Graševine iz 1991. godine. Posebnu pažnju posvećujemo vinima iz kasnih berbi, kao i izbornim berbama bobica i prosušenim bobica, čiji je svaki detalj pažljivo njegovan kako bi se osigurala izuzetna kvaliteta i jedinstvenost svake kapljice.

Berba

Berba grožđa započinje kada naš enolog procijeni da je grožđe dostiglo tehnološku zrelost, odnosno kada postigne idealan omjer šećera i kiselina koji je ključan za kvalitetu vina. U tom trenutku, naši vrijedni berači prionu berbi. Optimalno sazrijevanje grožđa odvija se u vrlo kratkom vremenskom razdoblju, obično u samo nekoliko dana, nakon čega grožđe može brzo prijeći u fazu prezrelosti. Precizno određivanje pravog trenutka za berbu ključno je za proizvodnju vrhunskih vina, jer samo savršeno zrelo grožđe može rezultirati vinima iznimne kakvoće.

Tradicijska kvaliteta naših vina razvijana je tijekom godina, a svako vino iz naše ponude nosi pečat bogate povijesti. U našim podrumima posebno se čuvaju arhivska vina, više od 30 000 butelja, koja predstavljaju dragocjen dio naše vinarije.